Nowy numer 25/2018 Archiwum

Dzienniczek

Audiobook z „Dzienniczkiem” siostry Faustyny – najpopularniejszej na świecie polskiej książki. Do słuchania w samochodzie i w domu.

„Choćby dusza była jak trup rozkładająca się i choćby po ludzku już nie było wskrzeszenia i wszystko już stracone, nie tak jest po Bożemu, cud miłosierdzia Bożego wskrzesza tę duszę w całej pełni”. Tę i inne obietnice notowała skrupulatnie siostra drugiego chóru, okrzyknięta Sekretarką Bożego Miłosierdzia. Święta Faustyna Kowalska nie miała rozległej wiedzy teologicznej a zrewolucjonizowała świat i została okrzyknięta jedną z największych mistyczek w historii Kościoła. Dzisiaj, jej „Dzienniczek” jest najbardziej popularną i najczęściej tłumaczoną polską książką na języki obce.

Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji, w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu. Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11. Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w Polityce prywatności.